Tentang Kami

Wisecraft nyandak tanggung jawab urang ngajaga lingkungan. Sakabehna urang nempatkeun 1,5 juta $ kanggo ngagaleuh alat-alat propésional: cai limbah, gas asap, sistem asap sareng asap kabut asam.

Pikeun ngirangan panggunaan listrik sareng konsumsi batubara, kami nanem modal 1,5 juta kanggo ngatur sakumpulan tanaga surya, anu kalebet 26.500cm2 sareng ngahasilkeun 2,5juta KWH / taun.

  • e74123ca1
  • df

Warta

Image Measuring Instrument
  • Masonry Reciprocating Saw Blade

    Kauntungan pikeun Masonry bulak balik sabeulah ● 2TPI kalayan 9-Inci, 12-Inci sareng 18-Inci panjang ● Bilah anu karbida dipasang ku tukang las khusus kanggo kamampuan motong agrésip sareng ngabantosan ...
  • Arbor bébas ngaleupaskeun alat-gratis (Patén ngantosan)

    Kauntungan pikeun Anyar arbor l Nawiskeun kerah cinyusu-sarat anu sacara otomatis ngalaksanakeun pin drive pikeun nyegah ragaji liang tina ngonci kana mandrel l Baja sareng konstruksi ABS ngajantenkeun ...
  • Gancang ngarobah arbor (Dipaténkeun)

    Kauntungan pikeun arbor Anyar ● Hiji Abor pas kana sadaya ragaji liang 1-1 / 4 inci langkung ageung. ● Sistem konci mandrel konci pikeun perobihan anu gancang sareng gampang kalayan henteu aya waktos ● Operasi tanpa alat. Universa ...

Produk Anyar