Tentang Kami

Wisecraft Group ngagaduhan langkung ti 30 taun sajarah, ngalaman dina bisnis alat.

Perusahaan urang parantos janten pamimpin di daérah ieu, khususna liang ragaji.

Dina 10 taun terakhir, urang ogé ngembangkeun produk utama sanés, sapertos "nganggo pelat waja tahan", "mesin beberesih uap jenuh", sareng "mesin pompa udara" jst.

Lokasi:

Wisecraft Group perenahna di daérah ékonomi anu paling dinamis di Cina, kota Cixi, Ningbo ti Zhejiang, ku Hangzhou Bay.
SeaPort :
Ka Ningbo 60KM.
Ka Shanghai 130KM.
AirPort:
Ka Ningbo 60KM
Ka Shanghai 190KM

bd

Émbaran Dasar:

Didirikeun: 1988
Jenis Usaha: pabrik OEM & ODM
Bengkel: Parabot Parangkat, Plastik, Ragaji liang, Screwdriver bit, Logam, Perlakuan Panas, Pakét, jsb.

Pagawe: Sakitar 1000 jalma
Aréa lantai: 200,000㎡
Daérah produksi: 130,000㎡

Bengkel

Pusat Pakakas

df
sd

Obeng Bit

wfe

Liang Saw

sdv
rth
sdv

Suntikan & Tiupan

ht

Perlakuan Panas

tyj
dbf
rth (1)

Pusat Pangujian

rth (2)

Sistem Visi

rth (3)

Tester Tés

rth (4)

Tés Tés

rth (5)

Spéktro Tester

rth (6)

Tester HV

Pasar Utama
Produk kami tiasa dipendakan di Home Depot, Lowe's, Kanada Tirus, OBI, Bauhaus, B&Q, Leroy Merlin, Bunnings, sareng pangecér utama sanés di dunya.
Ogé kami gaduh kerjasama anu saé sareng jero sareng merk Top 3 di daérah ieu.

Produk Utama:

Kami Kuat dina Inovasi sareng Promosi.
Produk anu kami rarancang pikeun konsumén kami:
meunang Hadiah Desain Produk Jérman "IF"
meunang Jérman "Desain Bungkusan"

rt (1)
rt (2)
rt (2)

ngeunaan "IF" Award
Unggal taun, Benz, BMW, IBM, LG, Samsung & Sony, jsb firma terkenal bakal ngiringan nguntungkeun "IF". Disebut panghargaan "OSCAR" di daérah desain.

rt (1)

ngeunaan "Kemasan Desain" Award
Jerman Packaging Award mangrupikeun persaingan kinerja bungkusan paling bergengsi di Éropa. Panitia persaingan nyaéta German Packaging Institute di Berlin.

1. Liang ragaji: Tingkat kualitas anu béda kalayan tujuan damel dina motong Logam, Batu, Kai. Langkung 15 juta PCS / taun.

2. Asesoris ragaji liang: desain anu luar biasa, prosés produksi anu asak, sareng QC anu ketat sacara gembleng.
Langkung 7,5 juta PCS / taun.

3. Pangaruh & Bit obeng Standar: Langkung 150 juta PCS / taun.

4. Sét PTA & Sét alat tangan: Langkung 6 juta sét / taun.

htr (1)
htr (2)
erg
htr (4)

Lingkungan harmoni:

Wisecraft nyandak tanggung jawab urang ngajaga lingkungan. Sakabehna urang nempatkeun 1,5 juta $ kanggo ngagaleuh alat-alat propésional: cai limbah, gas asap, sistem asap sareng asap kabut asam.

Pikeun ngirangan panggunaan listrik sareng konsumsi batubara, kami nanem modal 1,5 juta kanggo ngatur sakumpulan tanaga surya, anu kalebet 26.500cm2 sareng ngahasilkeun 2,5juta KWH / taun.

htr (5)

sistem panguburan cai limbah

htr (6)

gas flue, sistem asap sareng kabut asam

ht

Sistem Tenaga Surya

Sertifikasi: ISO9001, BSCI