Ragaji liang bi-logam

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan:

● jero motong: 1-3 / 8 ″ (35mm) ka 1-7 / 8 ″ (48mm).

● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) 5/8 ″ (16mm) 3/4 ″ (19mm) 7/8 ″ (22mm) 1 ″ (25mm) 1-1 / 8 ″ (29mm) 1-1 / 4 ″ (32mm) 1-3 / 8 ″ (35mm)         1-1 / 2 ″ (38mm) 1-3 / 4 ″ (44mm) 2 ″ (51mm)  2-1 / 8 ″ (54mm)       2-1 / 4 ″ (57mm) 2-1 / 2 ″ (64mm) 2-9 / 16 ″ (65mm) 2-11 / 16 ″ (68mm) 2-3 / 4 ″ (70mm) 2-29 / 32 ″ (74mm) 3 ″ (76mm) 3-1 / 8 ″ (79mm)      3-1 / 4 ″ (83mm) 3-3 / 8 ″ (86mm) 3-1 / 2 ″ (89mm) 3-5 / 8 ″ (92mm)     3-3 / 4 ″ (95mm) 4 ″ (102mm) 4-1 / 8 ″ (105mm) 4-1 / 4 ″ (108mm)

4-3 / 8 ″ (111mm) 4-1 / 2 ″ (114mm) 4-3 / 4 ″ (121mm) 5 ″ (127mm)

5-1 / 8 ″ (130mm) 5-1 / 2 ″ (140mm) 6 ″ (152mm) 6-3 / 8 ″ (162mm)

6-5 / 8 ″ (168mm)  6-7 / 8 ″ (175mm) 7-7 / 8 ″ (200mm) 8-5 / 16 ″ (210mm).

● Ragaji liang bi-logam diwangun ku cangkéng, dipanaskeun sareng abrasi nolak huntu waja gancang kalayan awak padet anu tangguh.

● Bahan huntu: M2, M3, M42.

● 4/6 pitch gigi variabel kalayan profil huntu unik pikeun katémbong anu tiada tandingan, daya tahan anu saé sareng umur panjang.

● Cocog sareng standar sareng nyolokkeun arbor:

9/16 "(14mm) nepi ka 1-1 / 8" (29mm) pas ka arbor leutik kalayan 1/2-inci-20UNF benang,

ukuran anu langkung ageung dugi ka 8-5 / 16 ″ (210mm) pas sareng palabuhan ageung kalayan benang 5/8-inci-20UNF

● Pastikeun bit pilot pilot bakal kakeunaan ngeunaan 15mm (L) tina ragaji liang.

 

tyj

Aplikasi:

● Pikeun motong tugas beurat dina kai, bahan komposit sareng logam anu tiasa dicabak.

Cutting kauntungan pikeun ragaji béda liang bahan

● M2

q1

● M3

q2

● M42

q3

Bungkusan:

● kotak warna

● kartu warna & leuleuy

● ngagantung tag

● seueur

● Kotak palastik

Sadia pikeun bungkus ngarobih. Kami ngagaduhan lokakarya prototipe, bengkel pakakas, sareng langkung ti 20 désainer pikeun ngadukung inovasi bungkusan.

Inovasi

● Kami kuat dina Inovasi. Kami gaduh tim Desain, bengkel pakakas, bengkel plastik, lokakarya uji fungsi. Kami ngembangkeun sahenteuna 3 produk énggal unggal taun numutkeun paménta pasar.

Pasar Utamas

● Produk kami tiasa dipendakan di Home Depot, Lowe's, Kanada Tirus, OBI, Bauhaus, B&Q, Leroy Merlin, Bunnings, sareng pangecér utama sanés di dunya. Kami parantos ngadegkeun kapal bisnis jangka panjang kalayan Top 3 merek terkenal global di daérah alat listrik.

Kapasitas:

● Liang ragaji: Tingkat kualitas anu béda kalayan tujuan damel dina motong Logam, Batu, Kayu. Langkung 15 juta PCS / taun. Waktu kalungguhan pikeun ragaji liang Non-khusus nyaéta 15 dinten.

● liang asesoris liang: desain luar biasa, prosés dewasa, sareng kontrol QC anu ketat pikeun sakumna produksi. Langkung 7,5 juta PCS / taun.

● Pangaruh & Bit obeng Standar: Langkung 150 juta PCS / taun.

● Sét PTA & Sét alat tangan: Langkung tina 6 juta sét / taun.

Sértipikasi Manajemén

● ISO9001: 2015

● BSCI


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami