Ragaji grit karbida

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan:

● Ukuran: 3/4 "(19mm) dugi ka 4-3 / 8" (111mm)

● Motong jero 1-3 / 8 "(35mm)

● Panas sareng résistansi abrasi anu luhur, henteu aya huntu pikeun kusam atanapi chip, nolak snagging sareng motong lemes

● Motong ujung partikel karbida tungsten kabeungkeut kana baja alloy deui

● Slot dina liang ragaji pikeun gampang nyabut colokan

● Ngawengku ukuran tina 19mm (3/4 ") dugi ka 111mm (4-3 / 8")

Applikasi:

● Tungsten karbida karat liang ragaji pikeun bahan konstruksi anu kasar

● Motong bata, blok beton, siding serat serat & papan backer, stucco, plester lami

● Pikeun pembina, kotak setter, homeowner, do-it-yourselfer, worker konstruksi sareng propésional anu sanés

erg

Bungkusan:

● Kotak warna

● Kartu warna & leuleuy

● Tag ngagantung

● Massa

● Liang ragaji sét dikemas dina hiji kotak palastik


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami