Ragaji CT hole (multiguna)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan:

● jero motong: max 60mm (2-3 / 8 ″)

● Ukuran: 19mm (3/4 ″) dugi ka 152mm (6 ″)

● Huntu Carbide Tipped: 2-3TPI

Aplikasi:

● Gigi karbida tahan panas pikeun umur panjang.

● Bentuk Huntu Unik pikeun motong gancang

● Pikeun motong kai, MDF, Plastik, Baja Karat, Genténg Lemes, Batu Lemes, Bata. Hususna pikeun kai anu atos

cs

Bungkusan:

● Kotak Warna

● Kartu warna

● Gantungan tag

● Blister

● Massa

● Kotak palastik, contona: kotak cetakan injeksi, kotak cetakan niup

Sadia pikeun bungkus ngarobih. Kami ngagaduhan lokakarya prototipe, bengkel pakakas, sareng langkung ti 20 désainer pikeun ngadukung inovasi bungkusan.

Pangiriman sareng pamayaran:

● Pelabuhan FOB: Ningbo / Shanghai

● Diterangkeun waktos: 60 dinten

● Pamayaran: sateuacanna TT

Pasar Utama

● Produk kami tiasa dipendakan di Home Depot, Lowe's, Kanada Tirus, OBI, Bauhaus, B&Q, Leroy Merlin, Bunnings, sareng pangecér utama sanés di dunya. Kami parantos ngadegkeun kapal bisnis jangka panjang kalayan Top 3 merek terkenal global di daérah alat listrik.

Fasilitas pabrik

● mesin panggilingan kecepatan luhur Makino, mesin benang lalaunan Mitsubishi, mesin narik Charmilles Swiss, puteran MAZAK CNC, mesin motong laser anu kuat sareng sajabana Mesin CNC langkung ti 200 sét. Tungku perlakuan panas vakum, tungku bersih mandi uyah tungku perlakuan panas.

Kapasitas:

● Liang ragaji: Tingkat kualitas anu béda kalayan tujuan damel dina motong Logam, Batu, Kayu. Langkung 15 juta PCS / taun. Waktu kalungguhan pikeun ragaji liang Non-khusus nyaéta 15 dinten.

● liang asesoris liang: desain luar biasa, prosés dewasa, sareng kontrol QC anu ketat pikeun sakumna produksi. Langkung 7,5 juta PCS / taun.

● Pangaruh & Bit obeng Standar: Langkung 150 juta PCS / taun.

● Sét PTA & Sét alat tangan: Langkung tina 6 juta sét / taun.

Nguji peralatan di Lab

● Penganalisa spéktrum bahan logam, Analisis fisika & kimia, analisis Metallographic, Projector, Ruang suhu, Uji semprot Uyah, mikroskop produsen alat jst.

● Pangujian sanés ngan ukur pikeun produk énggal, tapi ogé pikeun uji perbandingan antara mérek terkenal pikeun ningkatkeun produk urang.

Inovasi

● Kami kuat dina Inovasi. Kami gaduh tim Desain, bengkel pakakas, bengkel plastik, lokakarya uji fungsi. Kami ngembangkeun sahenteuna 3 produk énggal unggal taun numutkeun paménta pasar.

Pangajén

● Kami parantos kéngingkeun Produk Desain Award "IF".

● Kami parantos kéngingkeun "Jérman Bungkusan Desain".

Sértipikasi Manajemén

● ISO9001: 2015

● BSCI


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami