Bor Bit

  • Step drill bits

    Léngkah ngebor bit

    Katerangan: ● Baja Kacepetan Tinggi pikeun kamampuan anu kabuktosan sareng daya tahan dina liang pangeboran. ● Titanium Coating ngalaksanakeun saé dina panas, korosi sareng tahan karat. ● Desain dua-suling mupus chip langkung gancang sareng ngamungkinkeun partikel kabur kalayan gampang. ● Angka terukir ningkatkeun pisibilitas hambalan ● Ngahémat waktos sabab anjeun henteu kedah ngarobih latihan pikeun liang buleud anu ukuranna béda dina bahan ipis. Unggal bor bertindak salaku pilot pikeun ukuran salajengna. Aplikasi: ● Cocog pikeun ngebor pelat waja, stainless s ...
  • Flat drill bits

    Bit bor datar

     Katerangan: ● Bérés permukaan: blast keusik ● Ukuran: 6mm dugi 40mm ● Shank buleud atanapi Hexagon shank Application: ● Anggo kualitas luhur alat motong anu didamel tina waja karbon tinggi. ● Produk ieu dirancang khusus sirah, dua ditambih dua ujung, posisi ujungna langkung akurat, langkung seukeut, motong gancang. ● Didamel tina serelek baja palsu sareng panas anu diperlakukeun pikeun umur panjang. Tip spade mandiri pikeun gampang, dimimitian langsung, sareng bit ngévakuasi bahan nalika motong. ● Spade mandiri ...
  • SDS plus hammer drill bits

    SDS tambah palu bor

    Pedaran ● ujung Carbide ● Bérés permukaan: blast keusik ● Ukuran: 1/2 "ka 7/16" Aplikasi ● Sirah bit Carbide-tipped langkung sesah, langkung tangguh sareng tahan sareng awét dina beban beurat ● Desain suling dioptimalkeun pikeun ngirangan setrés bit sareng Jantenkeun bit run cooler ● Optimised braze sareng prosés pengerasan salami umur panjang. ● Sampurna pikeun aplikasi umum sapertos liang relief kanggo motong kaca, kamar mandi sareng pancuran, kaca spion pangeboran sareng pengikat, pasang sekrup beton dina kotak sareng seueur deui ● ...
  • Glass drill bits

    Bit bor kaca

    Katerangan: ● ujung karbida ● finish permukaan: zine dilapis ● ukuran: 3mm dugi 12mm aplikasi: ● tip karbida kualitas luhur sareng sirah anu diperkuat pikeun ngirangan setrés, nyegah bit cracking sareng ujung motong taneuh inten nyayogikeun umur langkung lami ● sampurna pikeun aplikasi umum sapertos liang relief kanggo motong kaca, kamar mandi sareng pancuran, kaca spion pangeboran sareng pengikat, pasang sekrup beton dina kotak-kotak sareng seueur deui ● Nyayogikeun bor, akurat dina kaca, ubin sareng Keramik Bungkusan: ● ...
  • HSS twist drill

    Bor pulas HSS

    Katerangan: ● Bahan: 6542, 9341, 4341, 4321 ● permukaan permukaan: Oksida hideung, Tin dilapis, Chrome dilapis ● Ukuran: 1mm dugi ka 14mm Aplikasi: ● Dijieunna tina Baja Kacepetan Tinggi, ngirangan gesekan sareng dipanaskeun pikeun kombinasi anu pangsaéna kakuatan, tahan panas sareng anggo nolak ● Fungsi mandiri, posisi anu akurat ● Umur langkung lami, rugi alit ● Dipaké dina logam hampang, campuran, kai sareng plastik, saé pikeun padamelan jero sareng luar ● 135 ° atanapi 118 ° Titik pamisah, ningkatkeun motong laju, mupus kiripik sareng parti ...