Parabot Leungeun

  • Hacksaw frame

    Pigura Hacksaw

        Pigura ragaji kawat (C0301011) Pigura adjustable (C0301005) ● Sakabéhna dirancang pikeun panggunaan propésional ● Nawarkeun cecekelan anu lemes pikeun ngabantosan tegangan otot sareng mastikeun posisi anu nyaman pikeun panangan ● Disayogikeun ku agul bi-metal 12 "● beurat -pigura tugas anu nampi 10 ", 12" ● bilah anu tiasa dipasang dina salah sahiji arah opat motong ● Dicekelan ku kacang jangjang tunggal ● Dilengkepan ku sabeulah bi-logam bilah batang baja solid (C0301006) Tinggi-tenio. ..