Saw liang Sareng Asesoris

  • TCT hole saw

    Ragaji liang liang

    Pedaran: ● jero motong: 60mm (2-3 / 8 ") ● ukuran: 19mm (3/4 ″) ka 152mm (6 ″) ● Pas arbor sareng 5/8" -18 "Aplikasi ThF UNF: ● motong gancang & umur panjang ● 5 kali langkung gancang sareng 10 kali sadidinten dibandingkeun sareng ragaji liang bi-metal ● Résistén chip ageung ● Kanggo motong kai, MDF, Plastik, Lemes Logam, Genténg Lemes, Batu Lemes, Bungkus Bata: ● Kotak Warna ● Kartu warna ● Gantungan tag ● Blister ● Massa ● Kotak plastik, sapertos: kotak cetakan suntikan, kotak cetakan niup
  • Bi-metal hole saw with arbor

    Ragaji liang bi-logam nganggo arbor

    Katerangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) dugi ka 6 ″ (152mm) ● Jerona motong: 1-3 / 8 ″ (35mm) dugi ka 1-9 / 16 "(40mm) ● Gergaji liang bi-logam diwangun ku karasa, dipanaskeun sareng abrasi nolak huntu waja gancang kalayan awak alloy tangguh sareng cap. ● 4/6 pitch gigi variabel kalayan profil huntu unik pikeun katémbong anu tiada tandingan, daya tahan anu saé sareng umur panjang. ● Rakit lengkep, henteu diperyogikeun pikeun arbor sperate. ● 3 pilihan pikeun bahan waos: M2, M3, M42. ● Pastikeun pilot pilot bit janten mantan ...
  • Sheet metal hole saw

    Ragaji lambar logam lambar

    Katerangan: ● Ukuran: 19mm (3/4 ″) dugi ka 38mm (1-1 / 2 ″) ● Motong Jerona Max 1mm ● Huntu: M42 bahan kalayan 6TPI ● Bersih, gancang motong bahkan dina modeu dampak ● Stopper jerona nyegah narabas pikeun ngajagaan permukaan pagawéan ● Déwan lengkep, henteu diperyogikeun pikeun arbor spérat sareng bor pilot. ● Ngaleungitkeun Colokkeun Gampang pikeun Aplikasi Ejection Spring: ● Pangwangunan témbok ipis pikeun gancang, motong bersih dina logam lambar. Bungkusan: ● Kotak warna ● Kartu warna & leuleuy ● Seueur
  • Diamond hole saw drill core bit heavy duty wet and dry use (brase)

    Liang intan nempo bor inti bit tugas beurat baseuh sareng garing dianggo (brase)

    Katerangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) dugi 6 ″ (152mm) ● jero motong: 2 "(50mm) ● Anggo dina situs padamelan tanpa nganggo cai ● Profesional, Tugas beurat, Kualitas luhur, Intan awét dilapis Hole saw ● Intan kelas tinggi mastikeun umur panjang ● motong gancang sareng gampang ● Aplikasi Panyabutan Nyolok Gampang: ● Hasil anu saé pikeun granit, marmer sareng ubin, kaca, botol, bak lauk, kuarsa, batu tulis, sareng seueur jinis batu. Pakét: ● Kotak warna ● Kartu warna & leuleuy ● Massa ● Lubang ragaji disetél dina ...
  • Diamond hole saw(electroplate)

    Raga liang intan (electroplate)

    Katerangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) dugi ka 6 ″ (152mm) ● jero motong: 2 "(50mm) ● Salawasna nganggo coolant sareng mimitian dina kecepatan low, ningkatkeun kagancangan sakumaha gampang motong anu ditingali bari nyingkahan panas ngawangun-up dina permukaan motong. ● Seragam intan sintétik grit kabeungkeut ku platform baja awét ● Permukaan motong lebu inten pikeun pagelaran anu unggul. ● Ngebor liang anu bersih & akurat. Aplikasi: ● Hasil anu saé dina ubin, marmer lemes sareng semén, bata, botol, bak lauk, marmer ...
  • Multiblade hole saw

    Ragaji liang Multiblade

    Katerangan: ● Baja 65MN, bilah dikeras ● jero motong: 32mm, 40mm, 50mm ● Set: Item No. Pedaran # tina PCS Ukuran eusi (MM) C0104003 5PC multiblade liang ragaji set 5 60-68-75-83-92 C0104012 1PC ragaji liang multiblade set 1 65 C0104011 3PC multiblade hole saw set 3 60-67-74 C0104005 5PC multiblade hole saw set 5 28-35-50-68-75 C0104021A 7PC multiblade hole saw set 7 26-32-38-45-51 -57-64 C0104021B 7PC multiblade hole saw set 7 26-32-38-45-51-57-64 Aplikasi: ● Sederhana sareng ...
  • Hole cutter (metal sheet punch)

    Cutter liang (punch lambar logam)

    Katerangan: ● Motong jero: 2mm ● Ukuran : 32mm, 35mm Aplikasi: ● Motong gancang & umur panjang, ngagaduhan kamampuan motong anu hébat tina gigi trisection ● Motong saderhana sareng tepat, gampang dipasang ● Kanggo stainless steel sheet metal, steel metal sheet lembut, tembaga lambar, lambar aluminium jsb Bungkusan: ● Kotak Warna ● Kartu warna ● Blister ● Bulk
  • TCT hole saw for wood with nail

    Ragaji liang liang pikeun kai nganggo kuku

    Pedaran: ● jero motong: 2-3 / 8 "(60mm) ● ukuran: 19mm (3/4 ″) ka 152mm (6 ″) ● Pas arbor sareng 1/2" atanapi 5/8 "-18" Aplikasi ThF UNF : ● Waos anu dioptimalkeun nembus bahan sacara gampang sareng sami-sami lancar motong beban ku geter mnt ● Huntu Karbida Mutu gaduh karasa luhurna, tahan aus anu luar biasa, kacenderungan tetep langkung seukeut pikeun motong bahan tangguh anu gancang ● 2-3 / 8 "60mm Deep- Motong ngamungkinkeun gampang motong bahan wangunan anu kandel atanapi dilapis dina hiji pas ● Premium ...
  • Bi-metal hole saw

    Ragaji liang bi-logam

    Pedaran: ● Motong jero: 1-3 / 8 ″ (35mm) dugi ka 1-7 / 8 ″ (48mm). ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) , 5/8 ″ (16mm) , 3/4 ″ (19mm) , 7/8 ″ (22mm) , 1 ″ (25mm) , 1-1 / 8 ″ (29mm) , 1-1 / 4 ″ (32mm) , 1-3 / 8 ″ (35mm) , 1-1 / 2 ″ (38mm) , 1-3 / 4 ″ (44mm) , 2 ″ (51mm) , 2-1 / 8 ″ (54mm) , 2-1 / 4 ″ (57mm) , 2-1 / 2 ″ (64mm) , 2-9 / 16 ″ (65mm) , 2-11 / 16 ″ (68mm) , 2-3 / 4 ″ (70mm) , 2-29 / 32 ″ (74mm) , 3 ″ (76mm) , 3-1 / 8 ″ (...
  • CT hole saw (multipurpose)

    Ragaji CT hole (multiguna)

    Katerangan: ● Motong jero: maks 60mm (2-3 / 8 ″) ● Ukuran: 19mm (3/4 ″) dugi ka 152mm (6 ″) ● Huntu Carbide Tipped: 2-3TPI Application: ● Gigi karbida tahan panas pikeun umur panjang . ● Bentuk Huntu Unik kanggo motong gancang ● Kanggo motong kai, MDF, Plastik, Baja Karat, Genténg Lemes, Batu Lemes, Bata. Khusus pikeun bungkus kai heuras: ● Kotak Warna ● Kartu warna ● Tag gantungan ● Blister ● Massa ● Kotak plastik, sapertos: kotak cetakan injeksi, kotak cetakan niup Sadia pikeun bungkusan khusus. Urang h ...
  • Carbide tipped hole cutter

    Pamotong liang Carbide tip

    Katerangan: ● Ukuran: 1/2 "(13 mm) dugi ka 2" (51 mm) ● jero motong: 3/8 "● Sadayana dina hiji desain: bor, spring, rengkuh kaasup, henteu kedah mésér aksésoris tambahan pikeun pangeboran ● Kualitas Tinggi - Didamel tina waja tungsten kualitas luhur, éta seukeut sareng lemes. ● Over flange bor diwangun pikeun nyegah penetrasi saluareun lambar logam ● Huntu karbida ground Precision pikeun motong gancang liang anu bersih, buleud ● Sadaya dina hiji desain: bor, spring, rengkuh kaasup, teu kedah mésér ...
  • Carbide grit hole saw

    Ragaji grit karbida

    Katerangan: ● Ukuran: 3/4 "(19mm) dugi ka 4-3 / 8" (111mm) ● motong jero 1-3 / 8 "(35mm) ● Panas sareng tahan abrasi anu luhur, henteu aya huntu anu kusam atanapi chip, nolak snagging sareng motong lemes ● Motong ujung partikel karbida tungsten kabeungkeut kana baja alloy deui ● Slot dina ragaji liang pikeun panyabutan colokan gampang ● Ngawengku ukuran tina 19mm (3/4 ") dugi ka 111mm (4-3 / 8") Aplikasi: ● Tungsten karbida gergaji liang grit pikeun bahan konstruksi anu kasar ● Motong bata, blok beton, serat semén serat & papan backer, stucc ...