Produk Anyar

  • Quick change arbor (patented)

    Gancang ngarobah arbor (dipaténkeun)

     Katerangan: ● Hiji Abor pas dina sadaya ragaji liang 1-1 / 4 in sareng langkung ageung. ● Snap mandrel system mandrel pikeun parobihan gancang sareng gampang kalayan henteu aya waktos down Arbor shank Ukuran 7/16 inci Aplikasi: ● Operasi gratis alat. Universal, pas dina unggal ragaji liang anu 5/8 ″ atanapi 1/2 ″. Cara damel: Pakét: Kartu warna & Blister Bulk
  • Tool-free quick-release arbor

    Arbor bébas ngaleupaskeun alat-gratis

    Katerangan: ● Cocog sareng Liang Saws 1-1 / 4-In. & Langkung ageung ● Nawiskeun kerah anu dipasang dina spring anu sacara otomatis ngiringan pin drive pikeun nyegah ragaji liang tina ngonci kana mandrel ● Konstruksi waja sareng ABS ngajantenkeun langkung jelas & bersih ● Nyayogikeun pilihan warna anu béda tina kerah, nyetak logo dina kerah sayogi ● Shank Size 7/16 in Kumaha Cara Ngagawean: (Cepet-lepaskeun arbor VS Arbor tradisional)