Warta

  • Masonry Reciprocating Saw Blade

    Masonry Reciprocating Saw Blade

    Kauntungan pikeun Masonry bulak balik sabeulah ● 2TPI kalayan 9-Inci, 12-Inci sareng 18-Inci panjangna ● Agul-agul karbonida dipasang ku tukang las khusus kanggo kamampuan motong agrésip sareng ngabantosan karbidaid dina tempat nalika aplikasi ekstrim. ● Standar bulak balik ragaji pikeun mod alat ...
    Maca deui
  • Tool-free quick-release Arbor (Patent pending)

    Arbor bébas ngaleupaskeun alat-gratis (Patén ngantosan)

    Kauntungan pikeun Anyar arbor l Nawiskeun kerah cinyusu-sarat anu sacara otomatis ngalaksanakeun pin drive pikeun nyegah ragaji liang tina ngonci kana mandrel l Baja sareng konstruksi ABS ngajantenkeun langkung terang & bersih l Nyayogikeun pilihan warna anu béda dina kerah, nyetak logo dina kerah nyaeta availa ...
    Maca deui
  • Quick change arbor (Patented)

    Gancang ngarobah arbor (Dipaténkeun)

    Kauntungan pikeun arbor Anyar ● Hiji Abor pas kana sadaya ragaji liang 1-1 / 4 inci langkung ageung. ● Sistem konci mandrel konci pikeun perobihan anu gancang sareng gampang kalayan henteu aya waktos ● Operasi tanpa alat. Universal, pas dina unggal ragaji liang anu 5/8 ″ atanapi 1/2 ″. Kumaha damel:
    Maca deui