Masonry Reciprocating Saw Blade

Kauntungan pikeun Masonry bulak balik sabeulah

● 2TPI kalayan panjang 9-Inci, 12-Inci sareng 18-Inci

● Agul-agul karbida dipasang ku las khusus pikeun kamampuan motong agrésip sareng ngabantosan ngajaga karbida di tempat nalika aplikasi parah.

● Standar bulak balik rénggong pikeun modél alat

● Masonry Reciprocating Blade digunakeun pikeun motong batu, bata, blok sareng stucco sapertos bahan.

rg


Waktos Post: Sep-01-2020