Gancang ngarobah arbor (Dipaténkeun)

Quick change arbor (Patented)

Kauntungan pikeun New arbor

● Hiji Abor pas kana sadaya ragaji liang 1-1 / 4 in sareng langkung ageung.

● Sistem konci mandrel konci pikeun perobihan anu gancang sareng gampang kalayan henteu aya waktos anu turun

● Operasi bébas alat. Universal, pas dina unggal ragaji liang anu 5/8 ″ atanapi 1/2 ″.

Hkedah dianggo:

a2


Waktos Post: Sep-01-2020