Arbor bébas ngaleupaskeun alat-gratis (Patén ngantosan)

Tool-Free Quick-Release Arbor

Kauntungan pikeun New arbor

l Nawiskeun kerah anu dimuat ku spring anu sacara otomatis ngiringan pin drive pikeun nyegah ragaji liang tina ngonci kana mandrel

l Baja sareng konstruksi ABS ngajantenkeun arbor langkung terang & bersih

l Nyayogikeun pilihan warna anu béda pikeun kerah, nyetak logo dina kerah sayogi

Kumaha jalanna

(Gancang-ngaleupaskeun arbor VS Arbor tradisional)

gr


Waktos Post: Sep-01-2020