Produk

  • TCT hole saw

    Ragaji liang liang

    Pedaran: ● jero motong: 60mm (2-3 / 8 ") ● ukuran: 19mm (3/4 ″) ka 152mm (6 ″) ● Pas arbor sareng 5/8" -18 "Aplikasi ThF UNF: ● motong gancang & umur panjang ● 5 kali langkung gancang sareng 10 kali sadidinten dibandingkeun sareng ragaji liang bi-metal ● Résistén chip ageung ● Kanggo motong kai, MDF, Plastik, Lemes Logam, Genténg Lemes, Batu Lemes, Bungkus Bata: ● Kotak Warna ● Kartu warna ● Gantungan tag ● Blister ● Massa ● Kotak plastik, sapertos: kotak cetakan suntikan, kotak cetakan niup
  • Bi-metal hole saw with arbor

    Ragaji liang bi-logam nganggo arbor

    Katerangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) dugi ka 6 ″ (152mm) ● Jerona motong: 1-3 / 8 ″ (35mm) dugi ka 1-9 / 16 "(40mm) ● Gergaji liang bi-logam diwangun ku karasa, dipanaskeun sareng abrasi nolak huntu waja gancang kalayan awak alloy tangguh sareng cap. ● 4/6 pitch gigi variabel kalayan profil huntu unik pikeun katémbong anu tiada tandingan, daya tahan anu saé sareng umur panjang. ● Rakit lengkep, henteu diperyogikeun pikeun arbor sperate. ● 3 pilihan pikeun bahan waos: M2, M3, M42. ● Pastikeun pilot pilot bit janten mantan ...
  • Sheet metal hole saw

    Ragaji lambar logam lambar

    Katerangan: ● Ukuran: 19mm (3/4 ″) dugi ka 38mm (1-1 / 2 ″) ● Motong Jerona Max 1mm ● Huntu: M42 bahan kalayan 6TPI ● Bersih, gancang motong bahkan dina modeu dampak ● Stopper jerona nyegah narabas pikeun ngajagaan permukaan pagawéan ● Déwan lengkep, henteu diperyogikeun pikeun arbor spérat sareng bor pilot. ● Ngaleungitkeun Colokkeun Gampang pikeun Aplikasi Ejection Spring: ● Pangwangunan témbok ipis pikeun gancang, motong bersih dina logam lambar. Bungkusan: ● Kotak warna ● Kartu warna & leuleuy ● Seueur
  • Diamond hole saw drill core bit heavy duty wet and dry use (brase)

    Liang intan nempo bor inti bit tugas beurat baseuh sareng garing dianggo (brase)

    Katerangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) dugi 6 ″ (152mm) ● jero motong: 2 "(50mm) ● Anggo dina situs padamelan tanpa nganggo cai ● Profesional, Tugas beurat, Kualitas luhur, Intan awét dilapis Hole saw ● Intan kelas tinggi mastikeun umur panjang ● motong gancang sareng gampang ● Aplikasi Panyabutan Nyolok Gampang: ● Hasil anu saé pikeun granit, marmer sareng ubin, kaca, botol, bak lauk, kuarsa, batu tulis, sareng seueur jinis batu. Pakét: ● Kotak warna ● Kartu warna & leuleuy ● Massa ● Lubang ragaji disetél dina ...
  • Diamond hole saw(electroplate)

    Raga liang intan (electroplate)

    Katerangan: ● Ukuran: 9/16 ″ (14mm) dugi ka 6 ″ (152mm) ● jero motong: 2 "(50mm) ● Salawasna nganggo coolant sareng mimitian dina kecepatan low, ningkatkeun kagancangan sakumaha gampang motong anu ditingali bari nyingkahan panas ngawangun-up dina permukaan motong. ● Seragam intan sintétik grit kabeungkeut ku platform baja awét ● Permukaan motong lebu inten pikeun pagelaran anu unggul. ● Ngebor liang anu bersih & akurat. Aplikasi: ● Hasil anu saé dina ubin, marmer lemes sareng semén, bata, botol, bak lauk, marmer ...
  • Multiblade hole saw

    Ragaji liang Multiblade

    Katerangan: ● Baja 65MN, bilah dikeras ● jero motong: 32mm, 40mm, 50mm ● Set: Item No. Pedaran # tina PCS Ukuran eusi (MM) C0104003 5PC multiblade liang ragaji set 5 60-68-75-83-92 C0104012 1PC ragaji liang multiblade set 1 65 C0104011 3PC multiblade hole saw set 3 60-67-74 C0104005 5PC multiblade hole saw set 5 28-35-50-68-75 C0104021A 7PC multiblade hole saw set 7 26-32-38-45-51 -57-64 C0104021B 7PC multiblade hole saw set 7 26-32-38-45-51-57-64 Aplikasi: ● Sederhana sareng ...
  • Quick change arbor (patented)

    Gancang ngarobah arbor (dipaténkeun)

     Katerangan: ● Hiji Abor pas dina sadaya ragaji liang 1-1 / 4 in sareng langkung ageung. ● Snap mandrel system mandrel pikeun parobihan gancang sareng gampang kalayan henteu aya waktos down Arbor shank Ukuran 7/16 inci Aplikasi: ● Operasi gratis alat. Universal, pas dina unggal ragaji liang anu 5/8 ″ atanapi 1/2 ″. Cara damel: Pakét: Kartu warna & Blister Bulk
  • Tool-free quick-release arbor

    Arbor bébas ngaleupaskeun alat-gratis

    Katerangan: ● Cocog sareng Liang Saws 1-1 / 4-In. & Langkung ageung ● Nawiskeun kerah anu dipasang dina spring anu sacara otomatis ngiringan pin drive pikeun nyegah ragaji liang tina ngonci kana mandrel ● Konstruksi waja sareng ABS ngajantenkeun langkung jelas & bersih ● Nyayogikeun pilihan warna anu béda tina kerah, nyetak logo dina kerah sayogi ● Shank Size 7/16 in Kumaha Cara Ngagawean: (Cepet-lepaskeun arbor VS Arbor tradisional)  
  • Step drill bits

    Léngkah ngebor bit

    Katerangan: ● Baja Kacepetan Tinggi pikeun kamampuan anu kabuktosan sareng daya tahan dina liang pangeboran. ● Titanium Coating ngalaksanakeun saé dina panas, korosi sareng tahan karat. ● Desain dua-suling mupus chip langkung gancang sareng ngamungkinkeun partikel kabur kalayan gampang. ● Angka terukir ningkatkeun pisibilitas hambalan ● Ngahémat waktos sabab anjeun henteu kedah ngarobih latihan pikeun liang buleud anu ukuranna béda dina bahan ipis. Unggal bor bertindak salaku pilot pikeun ukuran salajengna. Aplikasi: ● Cocog pikeun ngebor pelat waja, stainless s ...
  • Hole cutter (metal sheet punch)

    Cutter liang (punch lambar logam)

    Katerangan: ● Motong jero: 2mm ● Ukuran : 32mm, 35mm Aplikasi: ● Motong gancang & umur panjang, ngagaduhan kamampuan motong anu hébat tina gigi trisection ● Motong saderhana sareng tepat, gampang dipasang ● Kanggo stainless steel sheet metal, steel metal sheet lembut, tembaga lambar, lambar aluminium jsb Bungkusan: ● Kotak Warna ● Kartu warna ● Blister ● Bulk
  • Masonry reciprocating saw blade

    Masonry ngabales ragaji sabeulah

    Katerangan: ● 2TPI kalayan panjang 9-Inci, 12-inci sareng 18-Inci ● Standar balesan ragaji balok pikeun kaseueuran modél alat ● Agul-agul karbida dipasang ku las khusus pikeun kamampuan motong agrésip sareng ngabantosan karbidaid dina tempat nalika aplikasi ekstrim . Aplikasi: ● Masonry Reciprocating Blade digunakeun pikeun motong batu, bata, blok sareng stucco sapertos bahan.
  • Flat drill bits

    Bit bor datar

     Katerangan: ● Bérés permukaan: blast keusik ● Ukuran: 6mm dugi 40mm ● Shank buleud atanapi Hexagon shank Application: ● Anggo kualitas luhur alat motong anu didamel tina waja karbon tinggi. ● Produk ieu dirancang khusus sirah, dua ditambih dua ujung, posisi ujungna langkung akurat, langkung seukeut, motong gancang. ● Didamel tina serelek baja palsu sareng panas anu diperlakukeun pikeun umur panjang. Tip spade mandiri pikeun gampang, dimimitian langsung, sareng bit ngévakuasi bahan nalika motong. ● Spade mandiri ...
12 Teras> >> Halaman 1/2