Gancang ngarobah arbor (dipaténkeun)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

 Katerangan:

● Hiji Abor pas kana sadaya ragaji liang 1-1 / 4 in sareng langkung ageung.

● Sistem konci mandrel konci pikeun perobihan anu gancang sareng gampang kalayan henteu aya waktos anu turun

Arbor shank Ukuran 7/16 inci

Applikasi:

● Operasi bébas alat. Universal, pas dina unggal ragaji liang anu 5/8 ″ atanapi 1/2 ″.

Hkedah dianggo:

vf

Bungkusan:

Kartu warna & leuleuy

Bulk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami