Saw Agul

  • Masonry reciprocating saw blade

    Masonry ngabales ragaji sabeulah

    Katerangan: ● 2TPI kalayan panjang 9-Inci, 12-inci sareng 18-Inci ● Standar balesan ragaji balok pikeun kaseueuran modél alat ● Agul-agul karbida dipasang ku las khusus pikeun kamampuan motong agrésip sareng ngabantosan karbidaid dina tempat nalika aplikasi ekstrim . Aplikasi: ● Masonry Reciprocating Blade digunakeun pikeun motong batu, bata, blok sareng stucco sapertos bahan.