Obeng Bit Sareng Asesoris

  • Screwdriving

    Ngaco

    Rentang bit: ● Pikeun ngalereskeun atanapi ngaleupaskeun sekrup gancang sareng akurat kalayan umur panjang anu panjang sareng tangguh. ● Sayogi pikeun sadaya ukuran anu biasa dianggo. ● Bahan : CrV 6150 atanapi S2. ● Pilihan anu sayogi pikeun bahan sareng permukaan bérés. Bérés permukaan: ● Keusik-ledok bit. Pikeun panggunaan biasa ● Bit-coated bit. Pikeun daya tahan sareng tahan korosi. ● Intan dilapis bit. Pikeun kagunaan profesional ● Warna warna. Kanggo idéntifikasi langkung gampil. Holder Bit Universal: ● Panyekel bit propésional mangrupikeun ...