Ragaji liang liang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan:

● jero motong: 60mm (2-3 / 8 ")

● Ukuran: 19mm (3/4 ″) dugi ka 152mm (6 ″)

● Pasang palabuhan nganggo 5/8 "-18" Thread UNF

Aplikasi:

● motong gancang & umur panjang

● 5 kali langkung gancang sareng 10 kali hirup dibandingkeun sareng ragaji liang bi-logam

● Ngaleupaskeun chip ageung

● Pikeun motong kai, MDF, Plastik, Logam Lemes, Genténg Lemes, Batu Lemes, Bata

vv

Bungkusan:

● Kotak Warna

● Kartu warna

● Gantungan tag

● Blister

● Massa

● Kotak palastik, contona: kotak cetakan injeksi, kotak cetakan niup


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami