Arbor bébas ngaleupaskeun alat-gratis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan:

● Cocog sareng Liang Saws 1-1 / 4-In. & Langkung ageung

● Nawiskeun kerah anu dimuat ku spring anu sacara otomatis ngiringan pin drive pikeun nyegah ragaji liang tina ngonci kana mandrel

● Konstruksi waja sareng ABS ngajantenkeun arbor langkung terang & bersih

● Nyayogikeun pilihan warna anu béda pikeun kerah, nyetak logo dina kerah sayogi

● Ukuran Shank 7/16 di.

Kumaha Gawe:

(Gancang-ngaleupaskeun arbor VS Arbor tradisional)

vd

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami